Billedserier

Camp 2017
1000 tak for lån af jeres dejlige børn og unge mennesker til vores håndboldcamp. Igen igen har det været en forrygende weekend og igen kan vi bare konstatere, vi har nogle spillere i klubben, der i den grad formår at hygge sig med hinanden og tage sig af hinanden.
Nyhedsbrev
Denne funktionalitet tilbydes desværre ikke.

Kondi Cup 2014


U10 Drenge (Mejrup) sætter sig op til søndagens første kamp. Der udstråles en smule træthed (forståeligt nok). U10 Drenge (Mejrup) sætter sig op til søndagens første kamp. Der udstråles en smule træthed (forståeligt nok).
Jonathan og Simon (U10 drenge) demonstrerer rigtig "mandfolke-opvarmning" Jonathan og Simon (U10 drenge) demonstrerer rigtig "mandfolke-opvarmning"
Humøret er højt og U10 drenge (Mejrup) er så klar til lørdagens fest. Humøret er højt og U10 drenge (Mejrup) er så klar til lørdagens fest.
U12 drenge hygger i deres klasselokale imellem kampene. Til Kondi Cup er det sociale samvær i højsædet. U12 drenge hygger i deres klasselokale imellem kampene. Til Kondi Cup er det sociale samvær i højsædet.
"Søndags-stivheden" forsøges løsnet op :-) "Søndags-stivheden" forsøges løsnet op :-)
Meget stolte U10 Piger (Mejrup A) med gulmedaljerne om halsen. STORT TILLYKKE TIL PIGERNE. Meget stolte U10 Piger (Mejrup A) med gulmedaljerne om halsen. STORT TILLYKKE TIL PIGERNE.
Håndbold Mejrup Hvam  |   Elkjærvej 26, Mejrup   |   7500  Holstebro  |   97410920  |   @