Nathåndbold for U12-hold


Fredag d. 25. januar var HMH’s U12 drenge og piger til nattestævne i Vildbjerg. Stævnet startede kl. 18, og derefter blev der spillet håndbold i 3 haller frem til lørdag morgen kl. 7.

Pigerne var tilmeldt b-rækken og mødte i de første kampe Snejbjerg og Hauge, hvor det blev til knebne nederlag. Herefter var der en times pause, der gav mulighed for at heppe på drengene, der spillede i a-rækken. HMH-drengene trak det længste strå i en spændende kamp mod Vinding, hvor de med en flot slutspurt vandt 8-7.
Efter hæsblæsende bustransport mødtes alle spillere i Vildbjerg Stadionhal til en forrygende håndboldfest, hvor Danmarks håndboldherrer slog Kroatien i VM-semifinalen. Klokken var nu 23, men humøret i højeste gear. Drengene nåede en dukkert, mens pigerne i hast tog til Nøvling, hvor de næste kampe skulle spilles. Det blev til 2 sikre sejre, og de blev fejret med endnu en bustur samt en time i svømmehallen. Drengene spillede endnu 3 kampe mod Mejdal, Hauge og Aulum. Det blev til 3 HMH-sejre, og drengene skulle nu vente 4 timer inden finalekampen mod Herning skulle spilles.
Pigernes program var mere heldigt skruet sammen, og med en 3. plads i puljen skulle de møde Vildbjerg og Aulum i placeringskampene. Kampen mod Vildbjerg var en lang HMH-opvisning, som endte med en sikker sejr på 10-3. I den sidste kamp var klokken 04.20, og øjnene var blevet noget små, mens det kneb med at holde balancen. Modstanderne var også trætte, men alligevel var det Aulum, der bedst formåede at udnytte chancerne. Det blev til et nederlag på 8-5, men en fin placering midt i rækken.
Meget trætte og meget stille vendte pigerne tilbage til stadionhallen, hvor der blev serveret morgenmad. Her fandt de HMH-drengene – enkelte endnu vågne, men flere sovende på stole, bænke og gulve. Kl. 6.40 var der dog ingen nåde, og drengene skulle mande sig op til en hård kamp mod et meget stærkt Herning-hold. Drengene kæmpede bravt, men desværre blev det til et knebent nederlag. Det blev dog til en meget flot 2. plads i den bedste række, så alligevel var det stolte drenge der fortjent kunne vende hjem til dyner.
Forældre stod klar til afhentning i Vildbjerg og over hele linjen blev der meldt tilbage om en meget tavs køretur hjemad. En forrygende aften/nat var det dog, som alle ser frem til næste år.
Håndbold Mejrup Hvam  |   Elkjærvej 26, Mejrup   |   7500  Holstebro  |   97410920  |   @