Billedserier

Camp 2017
1000 tak for lån af jeres dejlige børn og unge mennesker til vores håndboldcamp. Igen igen har det været en forrygende weekend og igen kan vi bare konstatere, vi har nogle spillere i klubben, der i den grad formår at hygge sig med hinanden og tage sig af hinanden.
Nyhedsbrev
Denne funktionalitet tilbydes desværre ikke.

Historie


HMH Håndbold Mejrup Hvam er, som navnet antyder, en sammenslutning af de to klubber Mejrup GU og Hvam HK. Spillerne i Hvam HK havde i sin tid hjemmebane i Skave Hallen mens spillerne i MGU havde hjemmebane i Mejrup. Idag er der ikke mange, der tænker over, at klubben er en sammenslutning, men vi har dog stadig både Mejrup og Borbjerg Hallen som vores hjemmebane.

Gennem tiden har det specielt været herreholdet, som har været flagskibet. I flere år var klubbens hold med i landets andenbedste række. Også vores damehold har i flere omgange spillet i divisionerne - og begge hold ligger lige nu i 2. division.

Klubbens daglige arbejde har lige siden etableringen været baseret på mange ildsjæles hårde frivillige arbejde. Også idag nyder vi godt af, at rigtig mange "klubmennesker" gerne vil medvirke til, at HMH er en velfungerende og rar klub at spille i for både børn og voksne.
Kalender
4.9.21 - 5.9.21
Håndboldcamp
Mejrup-Hvam afholder håndbold camp for spiller fra U 9 til U 15
lørdag...
Håndbold Mejrup Hvam  |   Elkjærvej 26, Mejrup   |   7500  Holstebro  |   97410920  |   @