Arkiv 2009/10


HMH -vs- Erritsø 26-23 (12-14)

Sæsonens sidste kamp, som vi aftalte skulle vindes så vi sluttede godt af. Rent spillemæssigt var det præget af mange fejl og vi fandt aldrig skarpheden frem i denne kamp. Hele 1. halvleg var en tæt affærre hvor begge hold førte med et par stykker, sådan lidt på skift. Det bliver ikke meget bedre i 2. halvleg, hvor vi er bagud 21-17 efter 10 min. at vi så holder dem på 2 scoringer resten af kampen skyldes flere ting: forsvaret stod bedre, Anne Sofir tog godt fra og de var ved at være trætte og derfor blev deres skud derefter. Men vi trækker fra og vinder en sejr mere til samlingen. 22 kampe, 19 sejre, 2 uafgjort og et nederlag er meget flot gået af pigerne. Trænerteamet vil gerne sige tak for denne gang og ønsker holdet knæk og bræk i næste sæson i 2. division.

Det bedste ved kampen: Henriette Johansens gode kamp i bagkæden!

Det værste ved kampen: Marias alvorlige knæskade. Vi krydser alle fingre for at hun kan komme tilbage igen.

Målscorer:
Louise og Møller hver 5, Ipsen og Henriette 4, Jeanette og Line 3, Ahle og Anni 2

Ribe HK -vs- HMH 25-25 (14-11)

Puha for en nevepirrende kmp.Vi var for føste gang i denne sæson ikke foran på noget tidspunkti løbet afde 60 min. Stillingen undervejs var 0-0, 10-10, 22-22 og 25-25. Ellers var vi bagud i perioder med 5 mål. Vi mødte et hold, som spillede flot og kæmpede godt for deres overlevelser og det er ubegribelgt hvorfor dette hold, ligger hvor de gør med deres gode spil. Men vores spil var ikke prængende, vi var tændte i alt hvad vi lavede men måske ville vi det for meget i dag. Men heldigvis fik vo det ene point der var nok til at afgøre det i dag. At vi så valgte at synge sejrssang bagefter er ligemeget nu for Mejrup er i 2. division...2. division.........2. division:-)

Målscorer: Ipsen og Møller 6, Jeanette 4, Maria S. 3, Henriette J. 2, Louise, Line og Anni hver 1.

Kampens spiller: Der var flere som var med til afgøre kampen, bl.a. Ipsen vigtige scoringer og Rikkes redninger, men Heriette kommer ind i 2. halvleg helt kold og laver 2 turbo raids i kontraen og 2 scoringer samt et returløb på deres stjerne hvor vi var lige ved at komme op!

HMH -vs- Team Vest 28-23 (16-10)

2. Sidste hjemmekamp i denne sæson og vores i klubben var et møde mellem top og bund og i 1. Halvleg var der stor forskel hvor vi holder god koncentration og tempo i både forsvar og angreb. Vi falder helt sammen i 2. Halvleg både hva angår de førnævnte men vi ligner også nogle der er rykket ned eller noget. Vi brænder fantastisk meget i 2. Halvleg og der gør at vi aldrig rigtig kommer igang i 2. Halvleg. Skidt skidt 2. Halvleg!

Det bedste ved kampen: at vi var klar fra start


Det værste ved kampen: Alt ved vores 2. Halvleg

Kampens spiller: Ipsen gør det igen godt men i dag var det dejligt at se Line melde sig ind igen til de sidste kampe


Målscorer: Line 7, Ipsen 6, Ljungberg 4, Møller 3, Jeanette, Maria, Henriette og Anni hver 2!

Nordea cup 6. Runde: Visse IF -vs- HMH 29-26 (14-12)

Så kom vi til 6. Runde i Nordea Cup og det blev vores endestation! Vi var afsted med en lidt smal trup pga. Ferie og sygdom og da Heidi ovenikøbet blev syg på vejen havde vi en udskifter! Igennem hele kampen haltede vi bagefter med et par stykker og det var primært vores egen skyld fordi vi lavede alt for mange personlige og tekniske fejl. Vi havde faktisk chancen til sidst men var uheldig til sidst. På dagen tabte vi bare til et bedre hold! Nu kan vi koncentrere os om de sidste 3 turneringskampe!

Målscorer: Ipsen 7, Ljungberg 6, Jeanette og Møller hver 5 og Line 3.

Målvogter:

Lene blev skadet efter 6 min og stod med 30 %
Anne Sofie havde 12 redninger på 35 skud= 34%

Gødvad -vs- HMH 20-28 (11-13)

4. sidste kamp var vores udekamp i Gødvad. Det første opgør var en meget uskøn affære i Mejrup Hallen, hvor vi aldrig rigtig kom igang med vores spil. Vi var dog mere opmærksomme på deres lidt atypiske spillestil angrebsmæssigt og vi holdte vores koncentration i forsvaret så vores målmænd fik gode betingleser: Dette gav mange mål på vores kontra. Vi havde dog svært ved at komme igang og var bagud 2-0 efter 8 min. Så fik træneren en udvisning og den undertalsperiode vandt vi 3-0 og så første vi resten af kampen.
I starten af 2. halvleg løb vi rigtig igennem og trak hurtigt fra så kampen blev afgjort. Dejligt at se Henriette og Anni træde i karakter idag og viste dem selv og ikke mindst træneren at de godt kan:-)
God sejr på en dag, hvor vi var meget infektive i vores afslutninger. Vi bræner 27 skud, hvilket er okay, men da det primært er 100 % chancer er det rigtig mange, det retter vi op på så vi kan afgøre det i de næste 2 kampe!

Det bedste ved kampen: Koncentrationen i forsvar og målmandspræstationerne

Det værste ved kampen: De dårligste dommer i denne sæson samt personlige tilråb fra tilskuere/træner

Kampens spiller: Det kunne have være Ipsen eller Lene på mål men Anni kommer virkelig ind i 2. halvleg
                         på en uvant plads og gør det rigtig godt med mange mål også på kontra.
                         Derudover spillede hun 30 min i træk:-)

Målscorer: Anni 7 (alle i 2. halvleg), Ipsen 6, Møller 5, Louise 3, Jeanette, Henriette og Line 2, Ahle 1

Målmænd: Lene havde 12 redninger på 28 skud = 43 %
                Rikke havde 4 ud af 8 skud = 50 %

HMH -vs- Vejle/Bredballe 28-23 (13-10)

Det sidste topopgør i denne sæson var mod Vejle, som er et dygtigt hold med måske rækkens bedste målmand. Vi vidste det ville blive en tæt kamp. Vi vidste dog også hvilke opstillinger de ville komme med og derfor var vi forberedt på dette og vi havde trænet vores modsvar til dette.
Vi snakkede om inden kampen at det var indenfor de sidste 10 min den skulle afgøres og der må man sige at vi fik ret. Da der manglede 10 min førte vi 22-19 og kampen var lige, men vi rykkede fra og da der manglede 5 min førte vi med 7!
Da Tjørring så vælger at banke Fredericia 28-17 ligger vi nr. 1 med 3 point foran de nærmeste... 2 kasser øl gør åbenbart meget;-)

Det bedste ved kampen: 2 point igen på en udmærket holdindsats.

Det værste ved kampen: At vores vip ikke lykkedes selvom bolden gik i mål

Kampens spillere: De 2 gange Maria gjorde det rigtig godt i dag og havde flere afgørende aktioner. Derudover var det dejligt at se Line komme igang igen.

Målscorer: Ipsen 9, Line 6, Ljungberg og Maria 4, Jeanette 3 og Møller 2.

Målmænd: Lene har 10 redninger på 29 skud= 34 % (ikke prangende men godkendt!!!)
                Rikke har 1 redning på 5 skud= 20 %.

HMH -vs- Torsted HK 41-19 (19-11)

Så kom den udsatte kamp. Vores chance for at komme på 1. pladsen igen foran Fredericia. Sejren var der aldrig tvivl om og rent ud sagt så var det faktisk en smule kedeligt at se på.... Vi stod godt i forsvaret og så løb vi kontra og scorede næsten hver gang, hjem og stå i forsvar igen etc. etc. etc.
Det bedste ved kampen var faktisk at vi holdte vores koncentration i 2. halvleg selvom vi førte stort i halvlegen, det var godt at se!

Det bedste ved kampen: 2 point, alle kom på tavlen.

Det værste ved kampen: Manglende modstand

Målscorer: Ljungberg 8, Møller 7, Ipsen 6, Line 5, Jeanette og Henriette J. 4, Anni 3, Heidi og Ahle 2

Målvogtere:
Lene stod første halvleg med 11 redninger ud af 22 skud= 50 %
Anne Sofie stod 2. halvleg med 5 redninger på 13 skud= 38 %

Kampens spiller: Alle gjorde deres arbejde færdigt men det var ekstra dejligt at se Henriette gribe chancen.

Fredericia HK 2 -vs- HMH 27-27 (14-14)

Allerførst mange tak til alle vores fantastiske tilskuere, for den gode opbakning! Vi håber I vil følge og hjælpe os i de sidste kampe især herefter dagens kamp, for det er ganske nemt: vind resten og vi rykker op i 2. Division!

Endelig kom kampen som vi havde set frem i lang tid og den blev ligeså nervepirrende som forventet. Kampens start bar præg af at begge hold havde nerver på. Fredericia kommer bedst igang og fører med et par stykker især pga. deres mange redninger/vores lidt svingende afslutninger. Der kommer dog mere styr på det og selvom vi var bagud 9-6, kommer vi på 9-10 og så følges vi ad til pausen. Halvlegen var præget af mange uskarpe afslutninger fra vores side.

I halvlegen har vi alle en god fornemmelse, og at det var små ting der skulle til for at vi kunne vinde! Vi kommer fantastisk flot igang pga. Super forsvar i starten af 2. Halvleg samtidig med at vi scorer på lidt flere af vores chancer og vi kommer foran 16-20 efter 10 min og har chancen for at komme foran med 5 og mere eller mindre lukke kampen men vi er ikke skarpe nok i den periode og vi lukker dem ind igen, men vi fører med et par stykker resten af kampen pånær til allersidst, hvor vi ikke formår at løse deres mandsopdækning og offensive forsvar de sidste par minutter pga. manglende tålmodighed, stolpe ud og andre små ting som gør den store forskel... Det er altid nemt at være bagklog, men lidt mere held osv så havde vi fået begge point. På selve dagen var der ikke nok spillere der ramte formen samt skarpheden, hvilket gjorde det svært at finde en idealopstilling.

Ligenu er vi skuffet men vi kan stadig selv afgøre det ved at vinde resten. Vi skal lige over den første skuffelse også ellers komme videre.... Vi fik trods alt 1 point ude mod det 2. Bedste hold i puljen og vi har trod alt kun tabt 3 point i år! Vi kan desuden selv afgøre det, i modsætning til Fredericia.

Det bedste ved kampen: vores store opbakning samt Maria S. flotte præstation på fløjen!

Det værste ved kampen: at vi mister det ene point.

Målscorer: Ipsen 8, Maria 7, Jeanette og Tina 4, Ljungberg 2, Line og Anni hver 1.

Målmand: Lene stod hele kampen med 14 redninger på 41 skud= 34 %

Kampens spiller: Maria S. spiller en fantastisk god kamp i dag!

Tjørring IF -vs- HMH 21-27 (13-15)

Dette vidste vi på forhånd ville blive en tæt topkamp. Vi havde også snakket om, at vi ikke skulle afgøre den på de første 45 min men på de sidste 15, det skulle vise sig at være fuldstændig korrekt men mere om det senere....
Kampen startede tæt og vi skiftes til at føre med 1-2 mål. Vi stod godt i forsvar og fik presset dem til at løbe begge veje. Efter ca. 15 min spil var det tydeligt, at de skulle kæmpe lidt hårdere fora t få deres mål end os, og vi var på vippen til at trække en smule fra ved stillingen 9-12. Men en rigtig topkamp var det, og marginalerne gik os lidt i mod med 2 på stolpen og så ender første halvleg med en god pauseføring på 13-15 til os. Vi snakkede om i pausen at vi faktisk var meget godt tilfreds med spillet og at det vigtigste var at vi skulle forsætte med den gode tænding og energi vi lagde i det.... Det skete bar´ej det der!
Vi får en forfærdelig start på 2. halvleg, det værste siden 1. halvleg mod Fredericia, vi kan slet ikke få scoret vores mål og vi går i stå i vores kollektive spil i angrebet og så bliver det svært at løbe hjem, vi bliver virkelig overspillet og taber de førte 15 min af 2. halvleg med hele 7-1, så stillingen ligepludselig er 20-16 til Tjørring...av av av.. Men vi får en meget tynd udvisning til Louise og det kickstarter holdet fuldstændigt! Vi vinder den efterfølgende undertal og kæmper det bedste vi har set! Vi får dem langsomt hentet og nu ligger hele initiativet hos os. Vi kaster os igennem på ydersiden af backs, vi SPURTER hjem og råber ved hver redning, parade eller scoring og dette gør hele forskellen. Vi vinder de sidste 15 min med hele 11-1 og vinder med de samme cifre som i den første kamp i Mejrup. Fantatisk comeback af tøserne, hvor vores bredde gør igen en stor forskel!

Det bedste ved kampen: Selve comebacket men også den vilje og udstråling vi har de sidste 15 min.

Det værste ved kampen: Det kollektive kollaps i de førte 15 min af 1. halvleg

Kampens spiller: Alle gjorde deres pligt og kæmpede for sagen men Tina Møller var meget skarp i dag samt Ipsen koldblodighed på straffe.

Målscore: Tina 6, Ipsen 5, Louise 4, Jeanette, Maria og Anni 3, Henriette 2 og Line 1.

Målvogter: Lene stod hele kampen med i alt 15 redninger på 36 skud= 42 %. God kamp af Lene også med redninger på kritiske tidspunkter!

HMH -vs- Ringkøbing 25-20 (13-10)

Vi startede vores rigtige svære og vigtige måned med kampen mod Ringkøbing. Kampen var tæt de første 25 min hvor stillingen var 9-9. Kampen bar præg af god tænding fra begge mandskaber samt tekniske fejl og brændte chancer. Vi var helt klar i dag og den eneste grund til at vi ikke allerede havde afgjort kampen i 1. halvleg var alle vores brændte chancer og tekniske fejl. Vi fik strammet op lige inden pausen og hgavde en 3 måls føring der. Vi snakkede om, at vi gjorde det meste rigtigt, bortset fra at score på vores chancer. De fik vi rettet op på og trak hurtigt fra så der efter 5 min af 2. halvleg stod 16-10. Vi glemte bare at de teknikse fejl også skulle have været gvæk, men det kom de ikke og det resulterede i at vi kun havde 18 afslutninger i 2. halvleg! Vi slapper lidt af det sidste kvarter af kampen og der får Ringkøbing hentet lidt ind. En god arbejdssejr hvor Maria I., Louise og Anni gik forrest hele kampen! Vi ser nu frem til braget i Tjørring på søndag!

Det bedste ved kampen: At tændingen igen var der fra start!

Det værste ved kampen: De brændte chancer, tekniske fejl samt Lenes skade.

Målscorer: Louise 8, Maria I. 6, Anni 5, Maria og Line 2, Jeanette og møller 1.

Målmænd: Rikke 6 redninger på 16 skud= 37 %
                Lene 7 edninger på 17 skud (inkl. 2 strafferedninger)= 42 %

Kampens spiller: I da får Maria I, Louise og Anni titlen til deling.

Nordea Cup 5. runde: Mejdal -vs- HMH 19-27 (12-12)

Så kom vi til lokalbraget i Mejdal! Vi ved at det altid er svært at spille i Mejdal, men desuden ekstra pres på vores skuldre, da det også er en kamp vi skal vinde! Starten af kampen bar præg af at vi ikke havde tændingen og gejsten, som vi burde og derudover var der ikke sammenhæng i angrebsspillet, hvilket gjorde at vi brændte mange (dog på stolpen) samt 8 tekniske fejl på en halvleg, hvilket er over kampgennemsnittet normalt, så en meget skidt 1. halvleg. Vi fik dog snakket om i halvleg, at det akn godt være, det ikke er så kønt men vi skal i det mindste kæmpe og især i forvaret! Jeg ved ikke hvad der skete men vi holder dem på 5 mål i hele 2.halvleg og de havde kun 16 afslutninger på mål hele 2. halvleg: Det er lige præsis den tænding og vilje vi skal have i forsvaret, så vi kan få vores målmænd og kontrafase igang!
Dejligt at se hvordan Jeanette og Tina kæmpede sig igennem i dag. Hele 2. halvleg bar dog præg af manglende tempo i angrebet men vi fik vores sejr og en lille reminder om, at det er ekstremt vigtigt, at vi 1: er klar fra start og 2: at vi kæmper alt det vi kan i forsvaret. Vi glæder os til på lørdag, hvor vi har et drama i Mejrup Hallen mod Ringkøbing!

Det gode ved kampen: At vi formår at hive os selv op igen efter en skidt 1. halvleg.

Det dårlige ved kampen: Tekniske fejl på trods af lavere tempo

Kampens spiller: Tina Møller er 100 % idag og kæmper virkelig godt. Dejligt at se hende så skarp inden de næste 3 finaler!

Målscorer: Tina 6, Ljungberg og Line 5, Jeanette 4, Anni 3, Maria og Maria 2

Målvogter: Lene 9/22= 41 %= Meget godkendt debut på svingende forsvar
                Rikke 6/12=50 %= Godt stået af Rikke, som er småskadet

Rækker Mølle -vs- HMH 21-32 (13-16)

I dag fik vi chancen for at komme alene på 1. pladsen for første gang, da Vejle og Fredericia spillede uafgjort tidligere på dagen. Optakten til kampen blev forstyrret både af vejret og store forsinkelser i hallen, men da vi endelig kom igang var begge hold klar og meget tændte og det kunne man se på måltavlen, hvor holdene skiftes til at føre. Da vi var halvvejs i 1. halvleg begyndte vi at trække en lille smule fra dette pga. vores stadig store koncentration og teamspirit og vi kom til halvleg med en 3 måls føring, hvor vi hav de scoret hele 16 mål på trods af mange stolpeskud.
I 2. halvleg frygtede vi at vi igen ville få vores 5 min blackout, men det blev virkelig minimeret i denne kamp og pigerne forsatte deres store koncentration og vi trak mere og mere fra og havde afgjort kampen, da der manglende 15 min. I dag var en af de bedste kampe i sæsonen, hvis man ser på helhedsindtrykket. Vi stod godt i forsvaret, hvor vi stod sammen og kæmpede som et hold. Kontrafasen var god og antallet af sats/fejlaflevering var minimal samtidig med at 2. bølge lagde et godt tryk, returløbet fik næsten helt lukket ned for deres gode venstre fløj og angrebsspillet var med meget stor koncentration, tålmodighed og holdspil, hvor vi  er bedst. Der er mange ting vi kan tage med til de næste mange kampe og især de 2 svære kampe mod Ringkøbing hjemme og topkampen mod Tjørring. Flot kamp af pigerne idag! 3-3 er en kæmpe succes med 0 scoringer imod sig:-) Tak til Dea for hjælpen!

Det bedste ved kampen: At vi spillede godt i alle 4 faser og at alle spillere meldte sig ind i de minutter de fik på banen. Igen er vores bredde meget afgørende, så vi kan spille i højt tempo i 60 min hvor mange af de andre hold, løber tør for energi og tempo.

Det værste ved kampen: den laaaange kamp inden os:-)

Målscorer: Line 8, Maria I. 7, Ljungberg og Maria S. 4, Jeanette og møller 3, Anni 2, Ahle 1

Målmænd: Rikke 8/24= 33 % Dea 3/8= 34 %

Kampens spiller: 2 x Maria spillede en god kamp og Anni kæmper godt, MEN i dag var det altså alle 12 der gjorde forskellen!

HMH -vs- Silkeborg IF 27-19 (15-8)

Sådan cirka 6 min skulle der gå af den første kamp i 2010 før den var mere eller mindre afgjort til vores fordel, da vi førte 6-0 efter disse! Det kom i hus på en rigtig diciplineret indsats i forsvaret, som gav Anne Sofie en god start og det gjorde vi løb en masse kontramål. Efter ca. 10 min var det tydeligt, at det var os der havde trænet mellem jul og nytår og ikke Silkeborg. Vi spillede med god tålmodighed i angrebet og dermed stoppede vi også deres kontra løb fra deres venstre fløj. Da vi så førte med 8 mål i slutningen af 1. halvleg var den kamp lukket. Vores store problem er vores humørmæssige (læs udstråling/vilje) udfald som regel i starten af 2. halvleg hvilket betyder at vi glemmer at spille sammen som hold i angrebet men derimod individuel, hvilket vi ikke er gode nok til! Dette giver vores modstander muligheden for at fange os på det forkerte ben i returløbet og dermed få nogle nemme mål.
Vi formår dog som regel at tage os sammen til sidst og dermed lukke kampene, hvilket også skete i dag.
En nem dag på kontoret, som ikke krævede 100 % indsats for at få de 2 point, som tæller! Et skridt tættere på finalen den 7/2-10 mod Fredericia som igen vandt!

Det bedste ved kampen: Anne Sofies fine debut samt vores 1. bølge kontra.

Det værste ved kampen: At vi ikke formår at score mere mod sidste pladsen i rækken.

Målscorer: Louise 9, Ipsen og Møller 5, Jeanette 3, Line 2 og Anni, Linda og Maria hver 1

Målvogter: Anne Sofie står hele kampen: 17 redninger på 36 skud= 47 % (hele 55  % i 1. halvleg)

Kampens spiller: Anne Sofie for at stå en rigtig god debut, samt Louise præstation i 2 x 30 min.

Nordea Cup 4. runde: Mønsted/Sparkær (3.div) -vs- HMH 30-36 (15-15)

Så kom vi endelig med i pokalturneringen, og det var mod et hold fra århus-puljen. Vi havde et lille kendskab til dem inden kampen og det overraskede os egentlig ikke det de kom med, men da vi brænder en del i starten af kampen får vi lidt af en chokstart og kommer bagud 6-1 efter 5 min spil. Vi kommer dog igen ved hjælp af god energi i forsvaret samt redninger af ynglinge målmanden Anne Sofie (som iøvrigt spillede en god debut kamp) samt en god kontrafase og en god angrebsopbygning kommer vi igen og fører 8-7 efter 15 min.
Resten af halvleg følges begge hold ad i en rigtig tju-bang halvleg med masser af tempo og mål fra begge hold.
Vi snakker om i halvleg, at de perioder, hvor vi egentlig kunne have trukket lidt fra, vælger vi at spiller meget individuelt i angrebet og det giver mange fejl dermed kontramål imod os. Det skulle vi have stoppet samtidig med vi skulle udnytte at vi endelig mødte et hold som ville løbe med os istedet for at trække tempoet ud og hvis vi skulle have bonus af vores kontrafase så skulle vi holde energien i forsvaret og det gik rigtig godt! Vi formår at holde os til vores gameplan hele 2. halvleg og trækker langsomt fra dem. Det der afgør kampen er dels vores store rutine og kondition men især vores scoringsprocent samlet set over kampen var på hele 73 % gjorde den store forskel!
En rigtig god kamp fra os, som nu giver videre avacement til 5. runde, hvor der bliver trukket lod den 8. januar.

Det bedste ved kampen: Tempoet og scoringsprocenten

Det værste ved kampen: At træneren ikke får skiftet meget ud i 2. halvleg.

Kampens spiller: I dag var der ingen tvivl om at Louise gjorde en forskel med 13 mål og spillede hele kampen i forsvaret. Rigtig stor kamp af Louise, mon hun havde noget hun skulle vise på hendes gamle hjemmebane:-)

Målscorer: Louise 13, Ipsen og Jeanette hver 6, Maria 4, Tina, Line og Linda hver 2, Anni 1

Målvogter: Anne Sofie stod hele kampen med x redninger på x skud = 35 %

Erritsø -vs- HMH 19-33 (7-19)

Så kom 1. halvdel af sæsonen 09/10 sidste kamp og med en sejr kunne vi slutte det første halve år tilbage i divisionsrækken med 11 kampe og 20 point og en delt 1. plads som oprykker, det er ganske imponerende!
Men først en lille anerkendelse til både 2. og 3. hold damer som begge fik en stor sejr i weekenden og for 2. holdets side nu ligger ganske lunt i puljen og kan nu mere eller mindre spille frit resten af sæsonen og vores 3. hold damer kørte rent igennem serie 2 med 10 kampe og 20 point som ynglinge spillere i senior rækken meget flot gået!

Vores kamp i dag var mere eller mindre en kamp mod os selv! Vi vidste at på en almindelig skulle vi kunne slå Erritsø, men de har tilgengæld ingenting at tabe mod os... Oplægget til kampen var ganske enkelt, vi vidste hvad de kom med men vi skulle kun have fokus på os selv, og i dag med et forsøg på at være energiske i alle 4 faser! Vi startede som lyn og torden! I forsvaret var der en rigtig god energi og der blev hjulpet, tacklet og jublet! Dette gav nogle muligheder for Rikke i målet samt en god kontrafase som var gennemspillet uden de store tekniske fejl. Hvis vi ikke var helt fri til afslutning byggede vi angrebet op med en fantastisk dejlig tålmodighed og holdsamarbejde hvilket gav rigtig gode afslutningsmuligheder, dette betød også at folk var klar over hvornår vores returløbs fase startede hvilket lukkede ned for deres kontrafase!   RIGTIG FLOT HALVLEG AF ALLE PÅ HOLDET!  Alt dette betød at kampen var lukket efter 15 min hvor føringen var på 2-11 og især i halvleg hvor der var +12 på tavlen.
2. halvleg (især de første 15 min) var på cruisecontrol hvilket medførte meget mindre tænding, flere fejl og individuelt spil angreb som gav dem kontramuligheder. Vi fik dog strammet grebet igen de sidste 10 min og fik en meget god og flot sejr set over 60 min. Meget flot holdindsats, hvor alle kom på tavlen!

Det bedste ved kampen: 1. halvlegs kompleksitet i alle 4 faser samt det lave antal tekniske fejl på trods af højt tempo.

Det værste ved kampen: hmm den lange tur???

Målscorer: Louise 8, Line 6, Møller 5, Maria, Jeanette hver 3, Ipsen, Ahle og Henriette hver 2 samt Linda og Anni hver 1.

Målvogter: Rikke stod hele kampen med 17 redninger på 36 skud hvilket giver en redningsprocent på 47.

Kampens spiller: Louise som blev ved og ved og ved og ved

HMH -vs- Ribe HK 24-15 (12-5)

Dejligt med en hurtig kamp efter den lidt sløje indsats torsdag, dette betød vi kunne rejse os hurtigt og vise alle og ikke mindst os selv at vi kan sagtens!
Målsætning for dagens kamp var tænding fra start i forsvaret og det må man sige pigerne havde! Vi startede rigtig godt i forsvaret og resten tog Kirsten sig af. vi holdte Ribe som er et godt ungt hold på 1 scoring på de første 15 min! Det er ganske enkelt perfekt! At vores kæmp indsats så betød det haltede lidt i angrebet må man tage med. Vi kom dog rigtig godt foran og havde mere eller mindre lukket kampen i halvleg. Men vi fik desværre en lille blackout de første 10 min af 2. halvleg og lukkede lidt op for Ribe, men vi fik lukket af igen i forsvaret og var foran med 10 da der manglede 8 min.

Det bedste ved kampen: Den gode tænding i forsvar!

Det værste ved kampen: angrebsspil, hvor der var for få der bød sig ind!

Målscorer: Louise 6, Line og Anni 4, Maria I. og Møller 3, Maria S. 2 og Jeanette og Ahle hver 1.

Målvogter: Kirsten stod hele kampen med 24 redninger på 39 skud= 61 %!

Kampens spiller: Kirsten på kassen og Ljungberg for en utrættelig fight

HMH -vs- Gødvad 32-26 (16-13)

Efter 3 udekampe i træk, kom vi til den første ud af 3 hjemmekampe i træk! Vi har set at Fredericia åbenbart ikke har tænkt sig at tabe andre kampe end den mod os den 7/2-2010! så det er vigtigt at vi holder os lige i bagenden af dem, så vi må ikke smide dumme point væk mod hold, som f.eks. Gødvad. Det er desuden vigtigt for os at vise vores let voksende tilskuereskare at det er spændende at se os i Mejrup hallen, men med vores tænding og energi i dag, ser det lidt ud som om vi prøver at skræmme vores tilskuere væk igen??? Vores spil virkede meget energi-forladt og helt uden tænding og fight, ja til tider blev vi løbet over ende af Gødvad, hvilket slet ikke var med i vores plan! Vores forsvar hang gevaldigt i bremsen og det gjorde at vi ikke rigtig kunne lukke dem ned. Vi har set det før og det blev meget tydeligt i dag at hvis vi ikke kommer helt op i tempo og tænding i vores forsvar så hænger vi også en smule i de andre facetter af spillet.
Vi kom dog i små perioder op i gear og fik gang i vores kontra samt angrebspillet i store perioder! En sejr som forventet og med nogle enkelt-præstationer som kunne trække os op!

Det bedste ved kampen: Maria I og Annis skarphed angrebs- og skudmæssigt!

Det værste ved kampen: Den manglende tænding og vilje

Målscorer: Anni og Maria I. 9, Louise og Møller 5, Maria 3 og Line 1

Målvogtere:
Kirsten stod 1- halvleg med 9 redninger på 22 skud= 41 %
Rikke stod 2. halvleg med 7 redninger på 20 skud= 35 %

Kampens spiller bliver Anni, for den gode enkelt mandspræstation!

Torsted HK -vs- HMH 24-37 (11-17)

Dette var en rigtig svær kamp, dels var det en hverdagsaften kl. 20.30 samt en bustur på 1½ time... Vi vidste desuden også at Torsted var en modstander som vi papiret skulle slå også ganske overbevisende så alt i alt var det en svær kamp at sætte sig op til og det var nok heller ikke den mest spændende kamp at se på...
Den blev aldrig rigtig spændende, selvom Torsted var foran 2 gange indenfor de første 5 min, vi spillede langt hurtigere end dem og havde flere strenge at spille på.
Vi vandt sikkert og uden problemer, det var mest præget af ekstremt mange tekniske fejl fra vores side på trods af 37 scorede mål. Vi fandt aldrig det rigtige spændingsniveau men det var heller ikke nødvendigt. En dag på kontoret.
Vi fik dog alle mand igang i denne kamp og alle kom på måltavlen med minium 3 kasser og alt ialt havde vi en samlet scoringsprocent på hele 72%, men vi havde også 18 tekniske fejl. Det var en rigtig god træningsseance hvor vi fik løbet en del samt afprøvet og set nogle alternative opstillinger især angrebsmæssigt. Faktisk når alt kommer til alt, en godkendt indsats hvor vi fik de 2 point vi var kørt efter!

Det bedste ved kampen: Alle var meget inde og alle fik sat deres aftryk på kampen samt at vi formåede at lukke kampenj forholdsvis hurtigt på trods af dag, tid osv.


Det værste ved kampen: De tekniske fejl!


Målscorer: Line 7, Maria S. 5, Maria I, Jeanette, Ahle og Linda hver 4, Ljungberg, Henriette og Anni hver 3.

Målvogterne: Kirsten stod hele 1 halvleg med 9 redninger på 20 forsøg =45 %
                   Rikke stod hele 2. halvleg med 12 redninger på 25 forsøg = 48 %

Kampens spiller: Begge fløje gjorde det godt med mange mål og ekstrem mange løbeture op og ned af sidelinien i 2 x 30 min.

Ringkøbing -vs- HMH 24-27 (12-15)

Så kom kampen mod Ringkøbing. Der var nok især 3 spillere som havde set frem til denne kamp med længsel eller frygt??? :-)
Vi var en lille smule svækket, da Kirsten havde fået ondt i nakken efter et trafikuheld i torsdags og derfor havde vi Charlotte Beck med fra serie 1 som gardering for Rikke på kassen.
Vi havde noget insider viden omkring Ringkøbing, så derfor vidste vi hvad de kom med og resten af planen/oplægget var, at nu skulle vi stå sammen som hold og kæmpe for de 2 point, og der må jeg godt nok give mig...Aldrig har jeg set et hold og ihvertfald ikke mit hold kæmpe som pigerne gjorde i dag! Det stod nærmest skrevet i øjnene på dem! Forsvaret stod rigtig godt og vi fik tacklet godt igennem samtidig med at der hele tiden var hjælp fra medspillerne så man ikke stod alene. Det forsvaret så ikke fik tog Rikke sig af! VIRKELIG FLOT TEAMSPRIT!
Vores angreb var også præget af fight og igen var vores bredde helt fantastisk! Returløbet var også helt iorden.
Det var måske ikke altid lige kønt idag, men hold da helt ferie, hvor var det fedt at se hvor meget pigerne kæmpede alt hvad de havde lært mod et forstærket hold fra Ringkøbing. Virkeligimponerede indsats!!!!

Det bedste ved kampen: Fight og udstråling - det var tydeligt selvom for Ringkøbing tilskuerne som saagde at vi bare ville det mere end Ringkøbing.

Det værste ved kampen: Det var ikke så kønt til tider samt ingen luft til kontrafasen.

Målscorer: Maria I. 8, Anni 4, Ljungberg, Maria S. og Ahle 3, Møller 2, Jeanette, Linda, Line og Henriette hver 1.

Målmand: Rikke stod hele kampen og har 21 redninger ud af 45 skud= 47 %!

Kampens spiller: HOLDET men selve kampen spiller bliver Maria Ipsen, som viste en skarphed, som var fantastisk!

Vejle -vs- HMH 21-27 (12-13)

Kamp 1 efter vores første nederlag sidste søndag, og til denne kamp var der (næsten) samling på truppen igen, da folk er kommet hjem fra ferie. Dette bar vores spil præg af, både positivt ved at bredden igen var så god som den plejer og det negative at vi var en smule uskarpe.
Vi vidste på forhånd at kampen i Vejle var både vigtig og svær, men vi får en rigtig god start på kampen og fører faktisk kampen fra start til slut. Vejle kæmpede dog hele vejen igennem og selvom vi kom foran med 4-5 mål kunne vi ikke helt lukkke kampen før der manglede 4 minutter.
Vores angrebsspil var faktisk igennem hele kampen meget flydende og i et meget højt tempo mens vores forsvar især i 1. halvleg var alt for passivt. Vi spiller dog generelt en rigtig god kamp, og det giver ihvertfald 2 vigtige point mod et Vejle som godt kan drille flere i deres egen hule!

Målscorer: Jeanette 6, Line 5, Anni og Louise 4, Ipsen, Maria og Ahle hver 2 samt Henriette og Møller 1
Målvogter: Kirsten: redningsprocent på 43: 16 redninger ud af 37 afslutninger.
                Rikke:  Redningsprocent på 100: 1 straffe redning på 1 afslutning:-)

Det bedste ved kampen: Vores gode bredde
Det værste ved kampen: Vores til tider for flade forsvar

Kampens spiller: Anni Mark & Jeanette

HMH -vs- Fredericia HK 2 19-20 (4-14)

Vaskeægte topopgør mod de 2 eneste hold i puljen som ikke havde smidt point endnu. Vi var på forhånd en lille smule svækket da Maria I, Jeanette og Anni var på ferie og da Fredericia ikke ville være med til flytte kampen, så måtte vi stille med de spillere vi havde inkl. Heidi Nielsen fra serie 2 damer/dame yng. Derudover er Cederholm jo gået på barsel, så derfor var det også debut til Kirsten Madsen i målet. Så det var en meget bladet trup til dagens kamp og det bar det også præg i de første 30 min! Vi var kort sagt ikke eksisterende i denne halvleg, der var ingenting der lykkes hverken forsvar eller angreb og vi blev spillet ud af ha a. Halvleg var desuden også vidne til en grim knæskade til Sine, som vi på stående fod ikke ved omfanget af, men vi håber alle sammen for Sines skyld!
2. halvleg var som en hel anden kamp, spillerne viste en stor fight og vilje og selvom spillet ikke var det smukkeste så lykkes det for forsvaret sammen med Kirsten at få lukket ned og dermed løbe lidt kontra på dem og vi hentede dem langsomt ind igen.  Da der mangler 40 sekunder reducere vi til 19-19 men desværre scorer de lidt ufortjent (set efter 2. halvleg) i sidste sekund fra en højre fløj som ikke havde scoret hele kampen! Men på trods af point tabet var det virkelig en imponerende indsats i 2. Halvleg!

Målscorer: Ljungberg 5, Tina Møller 5, Line 4, Linda 4 og Sine 1.
Målvogter: Kirsten: redningsprocent på 50: 20 redninger ud af 40 afslutninger.

Det bedste ved kampen: Helt klart holdindsatsen i 2. halvleg!
Det værste ved kampen: Sines skade og 1. halvleg

Kampens spiller: Kirsten som i hendes debut virkelig tog fra i 2. halvleg både når forsvaret stod der men også bl.a. 2 100 % chancer i træk!

HMH -vs- Tjørring IF 27-21 (13-12)

Så kom den første rigtige store test, nemlig et vaskeægte topopgør mellem 2 af de ialt 3 ubesejrede hold. Det ville blive sjov at se hvordan vi står mod de rigtig god hold.
Vi vidste at Tjørring er et godt sammenspillet hold med gode spillere på alle pladser så det krævede at vi var helt klar i hoveder fra start. Vi var egentlig også klare men måskebare lidt for nervøse? men vi kom hurtigt bagud med 3 mål dels pga. uheldige/dårlige afslutninger og dermed kontra til dem. Der gik således 5 min inden vores første scoring men efter 15 min af 1. halvleg stod der 7-7 og resten af halvlegen var den meget lige. Vi stod rigtig got i forsvr og lukkede reelt kun 6 rene mål ind da resten var på straffe og kontra.
I 2. halvleg kom vi rigtig godt fra start og vi lukkede dem helt ned i forsvaret samtidig med at vores angrebsspil blev meget bedre end i 1. halvleg gjorde at vi lavede et hold på 4-6 mål rimelig hurtigt og det holdte vi hele vejen hjem. En meget god kamp hvor især 2. halvleg var meget opløftende.

Målscorer: Jeanette 6, Maria S. og Anni 5, Ipsen 4, Louise og Line 3 og Tina Møller 1
Målvogter: Birgitte Cederholm 16 redninger= 43 %

det bedste ved kampen: Godt forsvarsspil samt fantastisk 2 halvlge.

Det værste ved kampen: Ceders afskedskamp...

Kampens spillere: Maria S. som kom igang igen samt Jeanette som spillede rigtig godt hele kampen

Team Vest -vs- HMH 15-23 (6-12)

Som oprykker til 3. div. kan man vist kun være tilfreds med 3 kampe 6 point!
Kampen i dag var vores første "lange" tur og mod et hold som både har mange tilskuere på hjemmebane samt et hold som har leveret meget svingende præstationer, vi var vist alle lidt spændte på hvad alt dette ville få af indflydelse på kampen! Kampen gav desude debut til Lina Højland på fløjen.
Kampen startede rigtig godt for os, og vi kom hurtigt foran med 4 mål og langsomt udbyggede vi denne føring pga. godt forsvar og Cederholm på mål, da dette gav os mulighed for at løbe kontra. Men når vores kontra ikke lykkedes havde vi store problemer med vores angrebsspil som var præget af manglende tempo og af mange fejl. I 2. halvleg var det samme som 2. halveg og dette gjorde at vi aldrig formåede at trække rigtigt fra Team Vest som kæmpede godt men sejren var ikke på noget tdspunkt i fare på trods af en svingende prætation.
Det er dog dejligt at se at vi som oprykker kan vinde på en svær udebane selvom vi ikke rigtig var på 100 % idag.

Målscorer: Louise 7, Maria I og Jeanette begge 4, Maria 3, Line 2, Anni 2 & Linda 1
Målvogter: Cederholm 22 redninger på 37 skud= 59 %


Det bedste ved kampen: En sejr... samt igen en rigtig god defensiv

Det værste ved kampen: manglende udstråling

Kampens spillere: Cederholm som igen står fantastisk samt Louise for en god kamp i begge ender af banen

Silkeborg -vs- HMH 13-34 (5-18)

Så kom vi til turneringens 2. kamp og den blev vist aldig rigtig spændede. Det var der flere årsager til bl.a at vi var utrolig koncentrede og tændte samtidig med at Silkeborg nok får en svær sæson i den trælse ende.
I den sidste kamp mod Rækker Mølle var det hele godt pånær forsvaret men det fik vi ihvertfald rettet op på i dag. Vi stod sammen og arbejde stenhårdt alle mand for at hjælpe Ceder inde i kassen. Det lykkes perfekt og vi kunne løbe kontra.
Det er altid svært at føre gigantisk stort i halvleg og stadigvæk holde dampen oppe men det lykkes rigig godt især forsvarsmæssigt hvor vi blev ved med at samarbejde og det gjorde at Rikke fik en god debut i målet!

Målscorer:
Louise 9, Line 8, Jeanette 4, Anni 4, Sine 3, Tina 3, Maria 2 og Sara 1
Målvogtere:
Cederholm (1. halvleg) 12/17= 71 % !!!! Rikke (2. halvleg) 9/17= 53 % !!

Kampens detalje:
At forsvaret og Ceder kunne holde Silkeborg på 5 mål på 30 min i en 3. divisionskamp samt vores tilskudstosser på sidelininen gav os en god opbakning

Kampens værste:
De grimme eftertacklinger fra Silkeborg men heldigvis ingen skader!

MoM= Hele holdet for en god HOLDpræstation

HMH -vs- Rækker Mølle 35-25 (15-13)

Så kom den første turneringskamp endelig! Det er altid en smule usikkert når man starter med et næsten nyt hold i en ny række, for man ved ikke 100 % hvor man står ift. modstanderne. Vi vidste heldigvis fra Række Mølles første kamp at de løber stærkt og at deres store stjerne var venstre fløj.
Vi kom dog lidt skidt fra start og Rækker Mølle førte de første 18 min med et par stykker, Men derefter kommer der lidt mere energi og bevægelse i forsvar som gør vi kommer i gear og får nogle gode kontra scoringer. I halvleg har vi meget snak om ar vi gør meget rigtigt i angrebet og kontra mæssigt samt at vores returløb er virkelig godt og at vores forsvar er utrolig dårligt, hvilket ikke indtil nu har kendetegnet holdet. Det bliver en smule bedre men ikke godt nok i 2. halvleg, men vi bliver ved med at løbe med dem og til sidst bliver de trætte og slår op i banen hvilket gør vi løber dem over ende i slutningen. Det er godt med en sejr og endda en komfortabel en af slagsen men alligevel lidt ambivalent ift. at vi lige har vunder med 10 i første kamp i 3. division og at alle (spillere og ledere) ikke er helt tilfreds med indsatsen men nu er vi igang og godt igang:-)
Målscorer: Ljungberg 8, Line Bredtved 7, Ipsen 6, Tina Møller 5, Ahle 3, Anni 3 og Jeanette 2.
Målvogter: Cederholm: redningsprocent på 50: 25 redninger ud af 50 afslutninger.

Det bedste ved kampen: Udover at Ceder står godt og at Line virkelig kom igang med venstrehånden, så er det godt at se godt returløb samt e rigtig høj scoringsprocent (60 % ialt)

Det værste ved kampen: Udover det svingende forsvar var det skidt med Ipsens ankel.

Kampens spiller: Cederholm!
Håndbold Mejrup Hvam  |   Elkjærvej 26, Mejrup   |   7500  Holstebro  |   97410920  |   @